Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Viialan Leipomon myymälä

Viialan Leipomon myymälä on Akaan Viialassa toimiva yritys. Puhelinnumero on 03 543 3375 ja sähköpostiosoite viialanleipomo@hotmail.com. Jälleenmyyjinä ovat esimerkiksi Tuffen Herkut Helsingissä, Kauppakeskus Columbus Vuosaaressa ja Kauppakeskus Duo Tampereella, Kauppakeskus Citymarket Tampereella, Vantaalla Kauppakeskus Tikkuri ja Myyrmanni.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Viialan Leipomon myymälästä.

Kommentoitaessa julkaisua Viialan Leipomon myymälä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja