Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Sjöbergs Bageri & Konditori (Bageri Sjöberg Leipomo Kb Ky)

Sjöbergs Bageri & Konditori toimii Pietarsaaressa. Puhelinnumero on 06 723 1471.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Sjöbergs Bageri & Konditori" on saanut pisteet 8,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Sjöbergs Bagerista & Konditorista.

Timo Korkiakoski:

Tämän leipomon piparkakut olivat erinomaisen maukkaita, siis söin kaikki kerralla. Ainakin Stockmann myy. Olisin tutustunut yritykseen mielelläni paremminkin ja etsinyt jälleenmyyjiä, mutta ei onnistunut ja pidänkin suurena puutteena kotisivujen puutetta.

  • Kirjoitettu: 30. päivä lokakuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Sjöbergs Bageri & Konditori sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.