Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Rautavaaran Leipomo Ky

Rautavaaran Leipomo Ky sijaitsee nimensä mukaisesti Rautavaarassa — se sijaitsee Rautavaaran teollisuusalueella, kilometrin verran Rautavaaran keskustasta Kuopioon päin. Myymälä–kahvila on avoinna arkisin kello 7.00–14.30. Sähköpostiosoite on rautavaaran.leipomo@co.inet.fi, puhelinnumero (017) 780 551 ja faksinumero (017) 780 887.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Rautavaaran Leipomo Ky" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Rautavaaran Leipomosta.

Kommentoitaessa julkaisua Rautavaaran Leipomo Ky sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.