Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Punaisen Piipun Kievari (Kotileipomo Siiskonen Oy)

Punaisen Piipun Kievari toimii Juvalla, Nuutilanmäessä. Puhelinnumero on 015 410 0425 ja sähköpostiosoite kievari@kauraleipa.fi. Myymälä avoinna ma–to 7–17, perjantaisin 7–19, lauantaisin 8–15 ja sunnuntaisin 11–18.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Punaisen Piipun Kievarista.

Salme korhonen:

Aivan ihana konditoria. Herkulliset suolaiset ja makeat leivokset.Kodikas ja siisti ravintola. Hyvä ruoka. Aina hyvä mieli täällä käydessä. Kiitos ystävällisellä henkilökunnalle

  • Kirjoitettu: 11. päivä Januaryta 2024
  • Kestolinkki: #

Sari Soininen:

Siiskonen on ollut vuosia meidän favourite taukopaikka! Leivonnaiset ja lounasruoka ovat olleet erittäin herkullisia ja monipuolisia.
Nyt tammikuussa huomasin, että pullataikina oli laskiaispullassa ja marjapiirakassa erilaista, ns. höttöä. Mistä tämä muutos johtuu? Pullataikina ei ole enää aitoa pullataikinaa? Mielestäni iso huononnus. Pulla ei ole enää teillä pullaa

  • Kirjoitettu: 21. päivä Januaryta 2024
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Punaisen Piipun Kievari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja