Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Marian Konditoria, Kaisaniemen metroasema

Kaisaniemen metroaseman suunnalla toimiva Marian Konditoria löytyy metrotasosta. Puhelinnumero on 045 657 1 000. Avoinna ma–to klo 6.30–18 ja perjantaisin klo 6.30–17. Suljettu lauantaisin ja sunnuntaisin. Sähköpostiosoite myynti@kaisanmaria.net

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Marian Konditoria, Kaisaniemen metroasema" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kaisaniemen metroaseman Marian Konditoriasta.

Kommentoitaessa julkaisua Marian Konditoria, Kaisaniemen metroasema sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.