Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Marian Konditoria, Hakaniemen kauppahalli

Marian Konditorian myymälöistä yksi löytyy Hakaniemen kauppahallista. Sen puhelinnumero on 040 460 7670. Avoinna ma–pe klo 8–18 ja lauantaisin klo 8–16. Sunnuntaisin suljettu. Sähköpostiosoite on mariankonditoria@saunalahti.fi.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Hakaniemen kauppahallin Marian Konditoriasta.

Latifa:

Hei!olen Latifa cheffi,täällä hetkellä opiskelen leipuri-kondiittori,Stadin ammatti ja aikuisopisto, Aloitin opinnot 14.2.2022, löytyisikö teiltä työharjoittelu paikka 8.1-8.3.24?Minulla on hiihtoloma vko 8.Haluaisin oppia lisää tehdä kakkut.Minun Tutkinnon osa konditoriatuotteiden valmistus.Ystävällisin terveisin Latifa Cheffi Puh 0442702868

  • Kirjoitettu: 28. päivä Novemberta 2023
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Marian Konditoria, Hakaniemen kauppahalli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja