Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Mäkilän Leipomo, Liikekulma (Mäkilän Leipomo)

Mäkilän Leipomon Liikekulmassa sijaitseva toimipiste löytyy Antinkadulta. Avoinna arkisin kello 7–17 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on (02) 5299 523 ja faksinumero (02) 5299 523.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Mäkilän Leipomo, Liikekulma" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Liikekulman Mäkilän Leipomosta.

Kommentoitaessa julkaisua Mäkilän Leipomo, Liikekulma sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.