Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Maijalan Kotimyymälä-Konditoria

Tämä konditoria on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Konditorian esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 04.07.2018.)

Maijalan Kotimyymälä–Konditoria vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Maijalan Kotimyymälä–Konditoriasta.

Raija Kassila:

Ei voi tilata kakkua, koska puhelinnumero ei ole käytössä. Olemme tulossa junalla Helsingistä ja olisi haettu kakku taksimatkalla Ilmajoelle

  • Kirjoitettu: 03. päivä Julyta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Maijalan Kotimyymälä-Konditoria sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja