Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Lounaskahvila–konditoria Mainio Oy

Loppuvuodesta 2015 avattu Lounaskahvila-konditoria Mainio Oy sijaitsee Lielahden keskustassa. Mainiossa on kahvion lisäksi mahdollisuus nauttia aamupala ja lounas. Aamiainen tarjoillaan kello 6–9.30 ja lounas 10.30–14.

Puhelinnumero on (03) 344 4244.

Avoinna ma–pe kello 6–18 ja lauantaisin 8–15. Sunnuntaisin suljettu.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Lounaskahvila–konditoria Mainio Oy" on saanut pisteet 6,8/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Lounaskahvila–konditoria Mainiosta.

Toni:

Tänään 18.6 2015 klo 15 olin tulossa juomaan kahvia ja ostamaan jotain leivosta tähän kahvilaan mutta töykeän kahvilamyyjän takia peruin aikeeni. Ei saanut rauhassa miettiä mitä ottaa kun heti tultiin kysymään mitäpä otat ja kun vastasin että minä vielä mietin, kyseiseltä myyjältä sai halveksuvan katseen ja vihaisen tokaisun että vai niin. En todellakaan suosittele kyseistä kahvilaa kenellekään. Tuollaiset myyjät pitäisi laittaa pois alalta. Asiakkaat kaikkoavat pois.Itselleni viimeinen kerta kun kävin.

  • Kirjoitettu: 18. päivä kesäkuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Hanna:

Kahvila on uudistanut ilmeensä, niin sisustuksen kuin myös asiakaspalvelun puolesta, joten olet Toni edelleen tervetullut kahville. Ikävää että olet saanut huonoa palvelua. Loistavaa ruokaa ja iloisia työntekijöitä

  • Kirjoitettu: 15. päivä lokakuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Lounaskahvila–konditoria Mainio Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.