Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Lounas–kahvila Herkkutupa, Nokia (Herkkutupa)

Nokialla sijaitsevan Herkkutuvan puhelinnumero on 0400 838 662 ja sähköpostiosoite herkkutupa@herkkutupa.fi. Avoinna ma–pe kello 7.30–14 ja viikonloppuisin suljettu. Lounas–kahvilan lisäksi Herkkutupa hoitaa pitopalvelut. Nettisivujen lisäksi Herkkutuvalla on omat Facebook-sivut.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Lounas–kahvila Herkkutuvasta.

Kommentoitaessa julkaisua Lounas–kahvila Herkkutupa, Nokia sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja