Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Leipomo Lukkarila (Konditoria R Lukkarila)

Leipomo tekee yhteistyötä myös airfryer se:n kanssa. Leipomo Lukkarila toimii Raahen Pattijoella. Puhelinnumero on 08 264 580 ja faksinumero 08 264 580.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

 • Paikkakunta: (Pohjois-Pohjanmaa)
 • Nettisivut: Konditorialla ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Hammarinkuja 2, 92140 Pattijoki, Raahe
 • Huomioitavaa: Erikoisaloja ei ole määritelty
 • Tietoja tarkistettu: Augustssa 2023 (352 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 17948 kertaa
 • Linkki tälle sivulle: https://konditoria.info/konditoriat/leipomo-lukkarila

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Leipomo Lukkarilasta.

siru:

Jos ei hae mitään erikoista niin perus kermakakun vadelma- tai mansikkatäytteellä täältä saa. Mitään sen erikoisempaa täytettä ei kakkuihin ole saatavilla. Tietysti sitten teemakakkuja saa eri aiheilla, mutta sama täyte niissäkin on. Nykypäivänä myöskin kotisivut olisi enemmän kuin hyvä asia. Sinne kuvagalleria missä on esimerkkejä mitä teiltä saa ja hinnasto sekä yhteystiedot. Kaikkea ei aina jaksa/muista kysyä puhelimessa ja sitten kun yrittää seuraavan kerran soittaa, niin puhelimeen vastaa vastaaja: “Otamme seuraavan kerran tilauksia silloin ja silloin”. Asiakkailla saattaa olla joskus jotain muutakin asiaa kuin tilauksen tekeminen! Mutta jos ei haluta millään tavalla kehittyä… niin kai se on hyvä näin. Itse olen siirtynyt jo muualta tilaamaan kakut. Kakkujen maku on ollut kyllä aina hyvä, sitä en moiti, mutta aina ei jaksa sitä samaa.

 • Kirjoitettu: 27. päivä Julyta 2014
 • Kestolinkki: #

Meeri:

Täältä ei vastata koskaan puhelimeen!

Vaikea tilata tuotteita, kun et saa yrittäjää koskaan kiinni eikä soita myöskään takaisin. Muutakaan tilauskanavaa ei ole.

Ilmeisesti menee liian hyvin bisnekset?

Kakut kyllä todella hyviä. Nettisivujen puute iso miinus.

 • Kirjoitettu: 24. päivä Novemberta 2022
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Leipomo Lukkarila sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja