Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Leipomo ja Konditoria Nurmi & Sulonen, Eerikinkatu

Leipomo ja Konditoria Nurmi & Sulonen toimipiste Eerikinkadulla on avoinna ma–pe 8.00–17.00 ja lauantaisin 10.00–16.00. Puhelinnumero on 02 434 0301. Keittolounas, uuniperunoita, salaattiannoksia sekä myös erikoiskahvia, täytettyjä sämpylöitä ja runsas valikoima kaikkia leipomon tuotteita.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Eerikinkadun Leipomo ja Konditoria Nurmi & Sulosesta.

Kommentoitaessa julkaisua Leipomo ja Konditoria Nurmi & Sulonen, Eerikinkatu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja