Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Laurell Lahti

Laurell Lahti sijaitsee Aleksanterinkadulla. Avoinna ma–pe klo 9–19 ja lauantaisin klo 9–17 sekä sunnuntaisin 11–17. Puhelinnumero on (03) 467 7760. Valikoimissa on runsaasti makeita ja suolaisia leivonnaisia, salaatteja, täytettyjä leipiä ja konditoriatuotteita.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Laurell Lahti" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Lahden Laurellista.

Kirsi Honkanen:

Laittakaa tänne infoon, että kesäsunnuntait on konditoria on Lahdessa suljettu.
Kiitos :)

  • Kirjoitettu: 29. päivä kesäkuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Laurell Lahti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.