Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kulmakonditoria Riihimäki

Riihimäen Kulmakonditoria sijaitsee Hämeenkadulla. Myymälän puhelinnumero on 020 741 6646. Avoinna arkisin kello 10–19, lauantaisin 10–18 ja sunnuntaisin 11–18. Sähköpostiosoite on palaute@kulmakonditoria.fi.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Riihimäen Kulmakonditoriasta.

Kirsi Mustakalio:

Henkilökunta ja tarjoilut OK.
Rähjäinen ympäristö, epäsiisteys ei houkuta tulemaan. Vahinko! Kuka lie tämän omistaa, satsatkaa sisustukseen tai vaikka vaihtakaa liiketiloja, niitä Riihimäellä riittää.

  • Kirjoitettu: 30. päivä Juneta 2022
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kulmakonditoria Riihimäki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja