Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kulmakonditoria, Myyrmäki

Kulmakonditoria sijaitsee Myyrmannissa, Ravintolamaailman 2. kerroksessa. Puhelinnumero on 020 741 6648. Avoinna arkisin kello 8–20.30 ja lauantaisin 9–18 sekä kauppasunnuntaisin 12–18. Arkipyhinä suljettu. Sähköpostiosoite on palaute@kulmakonditoria.fi.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Kulmakonditoria, Myyrmäki" on saanut pisteet 8,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Myyrmannin Kulmakonditoriasta.

jake:

Raakoja jotkut leivonnaiset.

  • Kirjoitettu: 30. päivä maaliskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kulmakonditoria, Myyrmäki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.