Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kulmakonditoria, Kerava

Vuonna 1996 perustettu Keravan Kulmakonditoria sijaitsee Kauppakaaressa. Puhelinnumero on 020 741 6644. Avoinna arkisin kello 8–21, lauantaisin 9–20 ja pyhinä avoinna 10–18. Sähköpostiosoite on palaute@kulmakonditoria.fi. Esimerkiksi lounaaksi nopeat valmissalaatit vitriinistä tai kylmäaltaasta.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 326 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Keravan Kulmakonditoriasta.

Vakituinen asiakas:

Tykästyimme viime syksynä kylmäsavulohi leipäateriaan. Nyt keväämmällä kaksi kertaa tuo ateria on ollut kuivahko, mauton, en tiedä onko kala ollut tai käynyt siinä, joka tapauksessa ne maukkaat lohiviipaleet ovat puuttuneet, en tiedä, millä nimellä tuota ateriaa voisi kutsua.

  • Kirjoitettu: 30. päivä huhtikuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Vakituinen asiakas:

Ps. Tärkein ominaisuus Kulmakonditoriasta jäi kertomatta. Se, miksi ehdotan sitä erilaisten ihmisten tapaamispaikaksi, miksi käyn siellä mieheni kanssa, on paikan ystävällinen palvelu ja hyvät tuotteet. Siellä on huomaavaisia nuoria vanhemmille, ja jokainen saa myös oman yksityisyytensä.

  • Kirjoitettu: 30. päivä huhtikuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kulmakonditoria, Kerava sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja