Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kakkutalo Gilan

Kakkutalo Gilan on täyden palvelun kakkutalo Järvenpäässä ja Helsingissä. Vanhalla Yhdystiellä sijaitseva toimipaikka on avoinna arkisin kello 6–17 ja lauantaisin 8–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 09 291 9377 sekä sähköpostiosoite mika@kakkutalogilan.fi. Helsingissä toimii Kakkutalo Gilanin pitämä Konditoria Messi.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kakkutalo Gilanista.

Jukka Lahtinen:

Oon monta kertaa huomauttanut keittojen haaleudesta mut mitään ei tapahdu. Aina sanotaan et hämmenna, kyl mä oon hämmentänyt.
Viimeksi tänään huomautin ja mitään ei tapahtunut. Loppu keittojen syönti siellä.

  • Kirjoitettu: 20. päivä Januaryta 2022
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kakkutalo Gilan sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja