Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kakkugalleria, Leipomo

Kakkugallerian leipomo sijaitsee Herttoniemessä, osoitteessa Mekaanikonkatu 4. Avoinna ma–pe kello 7.30–17 ja lauantaisin 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on (09) 241 2014 ja sähköpostiosoite info@kakkugalleria.com.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Kakkugalleria, Leipomo" on saanut pisteet 8,5/10. Se on 2 arvostelun tulos.

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kakkugallerian leipomosta.

jarmo.lahdenpera:

Todella! Hyviä ja tuoreita tuotteita! Olen käynyt jo monen vúoden ajan.

  • Kirjoitettu: 05. päivä marraskuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kakkugalleria, Leipomo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.