Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kahvila-Konditoria Valentina (Cafe-Konditoria Valentina Oy)

Kahvila-Konditoria Valentina on Rovaniemessä toimiva yritys. Puhelinnumero on 016 318 102 ja sähköpostiosoite konditoria.valentina@gmail.com. Avoinna ma–pe 9–19 ja lauantaisin 10–18. Sunnuntaisin suljettu.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Kahvila-Konditoria Valentina" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Valentinasta.

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila-Konditoria Valentina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.