Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kahvila-Konditoria Pörriäiset

Kahvila–Konditoria Pörriäiset on kahvila ja juhlapalveluja tarjoava yritys Tampereella. Puhelinnumero on 03 255 0013. Avoinna ma–pe kello 7–16. Suljettu viikonloppuisin.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Kahvila-Konditoria Pörriäiset" on saanut pisteet 8,5/10. Se on 10 arvostelun tulos.

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Pörriäisistä.

Terttu Puustinen:

Kysyisin mitä maksaa 10h täytekakku mansikka kakku väliin vadelmahilloa. Tarvisin sen 16.6 .Ja koska pitää tilata. Voi olla että tarvin vielä 10h kinkkukiusauksen mitä maksaisi vielä sellainen?

  • Kirjoitettu: 02. päivä kesäkuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila-Konditoria Pörriäiset sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.