Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kahvila-Konditoria Pipari (Hoppula Toini Orvokki)

Kahvila-Konditoria Pipari on yritys Sodankylässä. Piparin puhelinnumero on 0400 714 488. Avoinna ma–pe kello 9–17 ja viikonloppuisin suljettu.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kahvila–Konditoria Piparista.

Seppo :

Moi ostimme 30.10-14 Tiikerikaakun kun olimme reissussa.Kun tulimme kotiin keitimme kahvit ja ajattelimme saavamme hyvät kakkukahvit:Mutta meidät valtasi suuri pettymys kakku maistui homeelle sekä muutenkin vanhalle.Mikä kauhea pettymys!!

Pettyneet terveiset Seppo

  • Kirjoitettu: 30. päivä Octoberta 2014
  • Kestolinkki: #

Eelis:

Maistuu ja tuoksuu ihan mummin leivoksilta

  • Kirjoitettu: 01. päivä Mayta 2022
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila-Konditoria Pipari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja