Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kahvila–Konditoria Miorita (Länsi-Lapin Konditoria Ky)

Kahvila–Konditoria Miorita toimii Kemissä. Avoinna ma–pe kello 8.30–16.30 ja lauantaisin 9.30–15. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on 016 256 811 tilauksia varten.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Kahvila–Konditoria Miorita" on saanut pisteet 8,0/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kahvila–Konditoria Mioritasta.

Jani Kuha:

Kun muinoin asuimma Kemissä, oli Miorita suosikki paikka. Nyt kun siellä pikaisesti käväisimme.. oli kaikki edelleen kohdallaan.. ja vuosien jälkeenkin vielä meidät tunnistetiin.

JA SYÖTÄVÄT OLI NIIIIIiiin HYVIÄ!. varsinkin kinkusämpylät..

  • Kirjoitettu: 28. päivä helmikuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila–Konditoria Miorita sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.