Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kahvila-Konditoria Houkutus, Kuopio

Kahvila-Konditoria Houkutus sijaitsee Kuopiossa. Puhelinnumero on 017 368 2900 ja faksinumero 017 368 2901. Kahvilapäällikkö Katja Penttisen sähköpostiosoite on katja.penttinen@houkutus.fi. Avoinna ma–pe kello 9–19 ja lauantaisin 9–17. Sunnuntaisin suljettu.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Kahvila-Konditoria Houkutus, Kuopio" on saanut pisteet 5,8/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kuopion Kahvila–Konditoria Houkutuksesta.

iida:

Kakut on kuivia ja maistuu teolliselle.

  • Kirjoitettu: 04. päivä kesäkuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila-Konditoria Houkutus, Kuopio sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.