Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kahvila-Konditoria Hopia (Pullasiskot Oy)

Kahvila-Konditoria Hopia on helsinkiläinen yritys Töölössä. Puhelinnumero on 09 492 556. Avoinna ma–pe 7.30–17.00.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kahvila–Konditoria Hopiasta.

Kristiina Hohti:

Ihana perinteinen pikku paikka. Hyvät leivonnaiset – PAITSI kaalilevy, jonka täyte maistuu joissakin kohdissa pelkältä vedeltä, toisissa pelkältä siirapilta ja joku kohta on myrkkysuolainen! Sekoittakaa täyte hyvät leipurit niin, että maku on tasainen! Silloin kaalilevykin olisi täydellinen!

  • Kirjoitettu: 08. päivä Marchta 2024
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila-Konditoria Hopia sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja