Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Kahvila Konditoria Capuccino (Kettu ja Kana Ky)

Kahvila Konditoria Capuccino toimii Heinolassa. Puhelinnumero on 044 563 1242 ja sähköpostiosoite info@kettujakana.fi. Kahvilassa on 40 asiakaspaikkaa.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Kahvila Konditoria Capuccinosta.

pekko:

Kännykkänumero ei ole käytössä!

  • Kirjoitettu: 27. päivä Februaryta 2015
  • Kestolinkki: #

Marja:

Olipa ihanat iltapäiväkahvit Heinolassa. Kahvi oli tuoretta ja hyvää, korvapuusti iso ja hyvä, unelmakääretorttu Tosi hyvä. Miljöö mukava ja palvelu läsnäolevaa ja ystävällistä.

  • Kirjoitettu: 26. päivä Mayta 2023
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kahvila Konditoria Capuccino sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja