Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Janoinen Leipuri

Janoinen Leipuri sijaitsee Kauhajoella. Se on avoinna talviaikaan, eli lokakuusta huhtikuuhun, ti–to kello 16–24 ja perjantaisin sekä lauantaisin 16–02. Kesäaikaan, eli toukokuusta syyskuuhun, avoinna su–to 16–24 ja perjantaisin sekä lauantaisin 16–02. Puhelinnumero on 020 728 8702 ja faksinumero 020 728 8899.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: . "Janoinen Leipuri" on saanut pisteet 7,7/10. Se on 3 arvostelun tulos.

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Janoisesta Leipurista.

Kommentoitaessa julkaisua Janoinen Leipuri sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.