Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Helsingin Leipä Oy

Helsingin Leipä Oy toimii Helsingissä. Tilaukset voi tehdä soittamalla konttoriin, numeroon (09) 492 043 kello 8–13 välisenä aikana. Myymälän puhelinnumero on (09) 497 262 (tavoitettavissa kello 7–17 välisenä aikana).

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

 • Paikkakunta: (Uusimaa)
 • Nettisivut: Konditorialla ei ole nettisivuja.
 • Osoite: Runeberginkatu 6 B 1, 00100 Helsinki
 • Huomioitavaa: Tuoreita vastaleivottuja konditorio- ja leipomotuotteita
 • Tietoja tarkistettu: Aprilssa 2014 (3682 päivää sitten)
 • Sivua katsottu: 17236 kertaa
 • Linkki tälle sivulle: https://konditoria.info/konditoriat/helsingin-leipa-oy

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Helsingin Leivästä.

Anu Tanskanen:

Sain erittäin huonoa palvelua. Myyjätyttö (ei suomalainen) puhui koko ajan puhelimeen jotain “singsongia”. Ostin 2 kpl munapasteijoita. Kotiin tultuani pussissa oli kuitenkin lihapasteijoita, joita minä en edes syö, koska en käytä lihaa. Olin ensimmäistä kertaa käymässä ko. liikkeessä ja näin huonosti palveltiin. Toivon että palvelu paranisi ja ainakin myyjä asioidessaan asiakkaan kanssa keskittyisi työhönsä. Toivon hyvitystä pasteijoiden hinnasta.

 • Kirjoitettu: 15. päivä Augustta 2012
 • Kestolinkki: #

Jassu:

2012.liikkeessä aasialainen nuori mies,joka menetti hermonsa,kun halusin pullani ihan omaan plastiikapussiin. Karjui äänijänteittensä äärirajoilla,kun olin jo ovella. cHARMING!!!

Myymäläkahvila on muutenkin ankea,eikä ole tavatonta,että nämä aasialaiset neidot puhuu puhelimeen samaan aikaan,kun palvelee ym. linkittyvät myös muihin vietnamilaisten kahviloihin,samat naamat kiertää tiettyjä kahviloita.Omistajatahot samat;ihan sama kenen nimissä yritys muka on. sujuvaa valehtelua,hygieniastandardit,etiikka,moraaliasaenteet on mitä on. sori vaan.

 • Kirjoitettu: 31. päivä Octoberta 2017
 • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Helsingin Leipä Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja