Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Bagar Café

Bagar Café sijaitsee Porvoossa. Avoinna arkisin kello 8–16.30 ja lauantaisin klo 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Puhelinnumero on (019) 584 555, faksinumero (019) 584 855 ja sähköpostiosoite info@bagarcafe.com.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Bagar Cafésta.

Petri:

Oho, karttakuva oli jäänyt lisäämättä. Bagar Cafehan löytyy Lundinkadulta, aivan Porvoon keskustasta.

  • Kirjoitettu: 30. päivä Novemberta 2011
  • Kestolinkki: #

pullasorsa:

sijaitsee sittarin lähellä alikulun luona, liikuntarajoitteisen pitää mennä sittarin aukion kautta kun muuten on rappusia joka suunnassa.

  • Kirjoitettu: 30. päivä Novemberta 2011
  • Kestolinkki: #

Petri:

OK, kiitos kommentista, pullasorsa. Osassa kulkuväyliä on vain pari askelmaa, mutta olet toki oikeassa, ettei kaikista suunnista pääse esimerkiksi pyörätuolilla Bagariin.

  • Kirjoitettu: 30. päivä Novemberta 2011
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Bagar Café sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja