Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Askondi Oy, Vinkkilä (Myymälä-kahvio)

Vinkkilän Vehmaalla toimiva Askondi Oy pitää kahviloita ja myymälöitä Vehmaalla ja Uudessakaupungissa. Puhelinnumero on 02 433 2500, faksinumero 02 433 2605 ja sähköpostiosoite palaute@askondi.fi. Vehmaan myymälä–kahvio on avoinna kesäaikaan ma–to kello 6–17, perjantaisin 6–18 ja lauantaisin 8–14.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä konditoriasta!

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Vinkkilän Askondista.

Kommentoitaessa julkaisua Askondi Oy, Vinkkilä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja