Konditoria.info-hakemistossa yhteystiedot Suomen konditorioihin

Etusivu: Konditoriat

Ämmän Herkkusuu (Ämmän Leipä Oy)

Ämmän Leipä Oy:n pyörittämän Herkkusuun puhelinnumero on 08 711 153 ja sähköpostiosoite amman.leipa@co.inet.fi. Avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 9–16, sekä sunnuntaisin 11–16. Lounas järjestetään kello 11–15.

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

Lapin Herkkutupa Cafe Konditoria

#lapinherkkutupa

Kuvassa viipaloituja voileipäkakkuja, joiden päällä herkullisia koristeita.

Konditoria.info-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 325 konditorian ja muun saman alan palveluita tarjoavan tahon yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Konditorialle annetut mielipiteet:

Kerro esimerkiksi minkälaisia kokemuksia sinulla on Ämmän Herkkusuusta.

Seija Heikkinen:

Kävin kahvilla 21.5. Katsoin ovelta ja muita asiakkaita ei ollut, joten en laittanut maskia.
Myyjä ei ollut kovin jalomielinen, koska minulla ei ollut maskia. Olin rokotettu ikäihminen. Sitten tupsahti paikalle neljä nuorta työmiestä, ei maskeja. Heille myyjällä riitti ystävällisyyttä.

  • Kirjoitettu: 21. päivä Mayta 2021
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ämmän Herkkusuu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.


Lisää

Netti - Boost - Ninja